Menu Sluiten

Duurzaamheid In Kip Transport

Transport Vanschoonbeek is een Belgisch familiebedrijf gevestigd in hartje Limburg, Sint-Truiden. Als warme Limburgers staat vertrouwen en respect voor alle betrokken partijen centraal in de organisatie. Specialiteit vervoer losgestorte goederen.

Transport voor alle losgestorte goederen

Transport Vanschoonbeek is een Belgisch familiebedrijf gespecialiseerd in het all-round vervoer van losgestorte goederen en bulkgoederen voor poeder en korrelvormige grondstoffen. Met 70 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare partner voor al je transportwensen.

Bij Transport Vanschoonbeek beschikken we over een grote, gevarieerde vloot om elk transport in heel Europa tot een goed einde te brengen. Met onze opgeleide werknemers, jarenlange expertise en de nodige attesten en vergunningen bieden we een all-round service aan onze klanten.

Daarnaast investeren we volop in milieuvriendelijke oplossingen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. We kiezen daarnaast resoluut voor vrachtwagens met de laagste emissie uitstoot en testen regelmatig alternatieve brandstoffen. Bovendien houdt een eigen carwash met een waterrecuperatiesysteem onze vloot onberispelijk schoon, terwijl zonnepanelen ons voorzien van groene energie. We garanderen dan ook niet enkel de beste, maar ook de meest ecologische diensten aan.

Verder beschikken we over een intern transportsysteem dat gekoppeld is aan geconnecteerde boordcomputers. Zo optimaliseren we de communicatie met medewerkers op de weg, verhogen we de veiligheid door gekoppelde toepassingen én kunnen we onze vracht tracken van A tot Z. Op die manier kunnen we jou een zorgeloze dienst aanbieden.

Bekijk welke van onze diensten het meest geschikt zijn voor jouw transport:

Zit je met vragen omtrent je transport of wil je vrijblijvend meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op. We helpen je graag verder met al je transport.

01832880183288

Meer info

tags: Kip Transport – Kip Transport België – Kip Transport Provincie Limburg – Kip Transport Regio Hasselt – Kip Transport Sint Truiden – 

Wenst u meer info over duurzaamheid in kip transport kijk dan vlug op https://transportvanschoonbeek.be | Duurzaamheid In Kip Transport

Transport Duurzaamheid In Kip Transport

Bij het vervoeren van kippen is duurzaamheid een belangrijk aspect om rekening mee te houden. Het gaat niet alleen om het welzijn van de dieren, maar ook om de impact op het milieu en de kosten. In dit artikel zullen we bespreken hoe transportbedrijf Van Schoonbeek zich richt op duurzaamheid in kip transport.

Milieuvriendelijke voertuigen

Een van de eerste stappen die Van Schoonbeek heeft genomen om duurzaamheid te bevorderen, is het gebruik van milieuvriendelijke voertuigen voor het vervoer van kippen. In plaats van traditionele dieselvoertuigen, worden er nu elektrische voertuigen gebruikt die veel minder CO2 uitstoten. Dit levert niet alleen een positieve bijdrage aan het milieu op, maar zorgt ook voor lagere kosten op lange termijn.

Efficiëntie in routeplanning

Een andere belangrijke factor in duurzaam kip transport is de efficiëntie in de routeplanning. Door slimme technologieën te gebruiken, kan Van Schoonbeek ervoor zorgen dat de routes zo efficiënt mogelijk worden samengesteld. Dit betekent minder kilometers op de weg en dus ook minder uitstoot van schadelijke stoffen. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de beste tijdstippen om te rijden, waardoor er minder tijd aan files wordt besteed.

Optimale ventilatie en temperatuurbeheersing

Bij het vervoeren van levende dieren is het belangrijk dat ze onder optimale omstandigheden worden vervoerd. Van Schoonbeek zorgt daarom voor een goede ventilatie en temperatuurbeheersing in de voertuigen. Dit zorgt niet alleen voor het welzijn van de dieren, maar ook voor een betere luchtkwaliteit en een efficiënter gebruik van energie.

Samenwerking met leveranciers

Duurzaamheid is niet alleen de verantwoordelijkheid van het transportbedrijf, maar ook van de leveranciers. Daarom werkt Van Schoonbeek samen met leveranciers die ook duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Zo worden de kippen geleverd door boerderijen die streven naar een zo laag mogelijke CO2-uitstoot en die zich houden aan dierenwelzijnsnormen. Door deze samenwerking kan er op alle vlakken gewerkt worden aan duurzaamheid.

Regelmatige evaluatie en verbetering

Tot slot vindt er bij Van Schoonbeek regelmatig evaluatie en verbetering plaats op het gebied van duurzaamheid in kip transport. Zo wordt er gekeken naar nieuwe technologieën en mogelijkheden om dit proces nog efficiënter en milieuvriendelijker te maken. Daarnaast worden de resultaten van deze inspanningen ook gedeeld met de klanten en partners, om zo bewustwording en samenwerking te stimuleren.

In tijden waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is het goed om te zien dat bedrijven als Van Schoonbeek zich hier actief mee bezighouden. Door te kiezen voor milieuvriendelijke voertuigen, efficiënte routeplanning en optimale omstandigheden voor de dieren, wordt er een belangrijke bijdrage geleverd aan duurzaamheid in kip transport. Door continue evaluatie en verbetering kan het bedrijf hier ook in de toekomst blijven inzetten, en zo een positieve impact hebben op zowel mens, dier als milieu.

Voor meer informatie over de duurzame diensten van Van Schoonbeek, bezoek https://transportvanschoonbeek.be/v/diensten-kiptransport/.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Duurzaamheid in kip transport

!–StopPubText–>.